2017. április 15., szombat

Bowlers dominujú deň jeden deň-noc Test ako ružový loptu dostane svoj debut

Pekelníci Nového Zélandu zasiahli dve pozdĺžne branky pod svetlomety na Adelaide Oval, ale Austrálčania nadšenci svietili na slnku ako inauguračný denný test, ktorý sa začal v piatok. Batsmen hovoril o ružovej gule so strachom v príchode k historickému zápasu a 12 braniek prepadlo pred slávnostným davom 47,441.Ved Dni: plesnivé ružové na prvý deň-noc kriket Adelaide Test | Matt Cleary Prečítajte si viac Po tom, ako zvíťazil v hádzaní, Nový Zéland premárnil pozitívny štart s postupnosťou chudobných výstrelov, ktoré mali byť zamietnuté lacno za 202 v súmraku začiatkom tretieho tretieho a posledného testu.Pacemen Tim Southey a Doug Bracewell odstránené austrálskej otvárače David Warner a Joe Burns, ale kapitán Steve Smith (24 nie von) a Adam Voges (deväť), kopal do vedenia hosts na 54-2 na konci hry pod atramentovo čiernej oblohe.

Austrálie, 1-0 v sérii, vzal vedúcu úlohu v pošťuchovanie s 138-ročného formátu do prime-time hodiny, takže to bolo vhodné, aby hostitelia držal štíhlu výhodu v závere. Ich Bet365-Klikni pre svoj bonus spokojnosť bol zmiernený, ale následkom úrazu prechádzať stál na čele Mitchell Starc, ktorý kríval off neskoro v stredu relácie mať skenovania.Po vybavení zranenie členka po celé mesiace, Starc bol pick ich nadhadzovačov s 3-24, ale v jasnej nepríjemné pocity z prvej loptu po Nový Zéland kapitán Brendon McCullum vyhral los a rozhodol sa bat.

nový Zéland sa rozpadol v prostrednom zasadnutí, stráca tri góly za štyri behy v 11 lôpt, s otváračom Tom Latham, Ross Taylor a McCullum všetkých prepadnutím vo� �ných záberov.Spinner Nathan Lyon spustil kolaps, keď Latham spodný okraj Peter Nevill byť na 50, wicketkeeper snaffling jemný úlovok s okrajom jeho rukavice.Australia v Novom Zélande: západ slnka v Adelaide signalizuje nové úsvit pre Test kriketu Čítajte viac

Taylor vyskočil na 21 rokov s nevzhľadným odrazom Petra Siddlela, ktorý poslal vnútornú hranu do Nevilla. McCullum neprejavil žiadny záujem o zaklopanie kapitána pacienta a bol zachytený za štyri švihanie na Starc.Špic-bowling všestranný Mitchell Santner, prekvapivý výber v mieste šviku Matt Henry, ukázal nejakú odolnosť, ale Starc sa vrátil k misiu ho za 31 pred opustením poľa. Starc zachytil cenený Wicket Kane Williamson za 22 rokov s obchodnou značkou na jarnom mieste, nastavenie tónu pre tvrdý deň pre New Zealand je batsmen. Josh Hazlewood bol prvý štrajk, ktorý chytil otvárača Martin Guptill lbw na jeden beh v druhom kole.


On skončil s 3-66, Peter Siddle s 2-54, jeho druhá wicket vyskočila 200 v testoch. Latham sa stal prvým, kto zaregistroval polstoročie v krikete deň-noc predtým, než bol chytený za Lyon na 50.

Bet365-Registrácia zdarma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése