2017. július 20., csütörtök

Příbram - Jablonec 2: 3, domáci doťahovali, ale na bod nedosiahli

bet365 mobil

Výhra sa nerodila ľahko. Příbram potvrdila aj napriek zmenám svoju kvalitu z jari. My im to navyše uľahčili tým, že sme im vlastnými chybami ponúkli dva góly a do poslednej chvíle sme sa museli strachovať. Ale zvládli sme to a máme tri body, "povedal jablonecký tréner Jaroslav Šilhavý.

Příbram bet365 bonus v minulej sezóne do posledného kola bojovala o poháre, bola jedným z príjemných prekvapení. Vstup do nového ročníka jej však bodovo nevyšiel.

Proti jednému z favoritov na titul dvakrát znížila na rozdiel jedného gólu, desať minút pred koncom Bednář dal na 2: 3, ale viac už Příbramští nedokázali.

Vzájomné zápasy v posledných rokoch prinášajú v priemere takmer päť gólov na zápas a aj tentokrát sa hralo v ofenzívnym duchu.Příbramský tréner Pavel Tobiáš sa favorizovaného súpera nezľakol a poslal na ihrisko zostavu len s tromi defenzívne založenými hráči, keď aj na becích hrali pôvodom záložníci Rys a Mareš.

Ako prvý zahrozila Příbram, keď po faule na posilu Rezka zahrával Pilík priamy kop z ideálnej pozície, ale gólman Hrubý jeho pokus vyrazil.


To jablonec udrel hneď z prvej väčšej šance. Po kombinačnej akcii prišiel center z ľavej strany, fašiangy ešte vychytal Hruška, ale Karavajev sa už z dorážky nemýlil.

V 20. minúte potom prišiel ďalší center z ľavej strany, Příbramská obrana si nepohlídala Wagnera, ktorý ním štrngol loptu Greguš a pre neho už nebol problém trafiť odkrytú bránku.

Domáci sa však rýchlo vrátili do zápasu.Po autové vhadzovanie Pospíšil fauloval vo vápne Rezka a arbiter Královec odpískal penaltu. K tej si stúpol Pilík, gólman Hrubý mu síce ranu vyrazil, ale len späť k nohám příbramského záložníka, ktorý z dorážky znížil.

Hneď vzápätí predviedli domáci peknú akciu, ktorá ale skončila len bet 365 ofsajdom a Pilíkovu ranu z voleja chytil Hrubý.

Potom sa však ofenzívne motormi zadrhla. Stále sa hralo vo vysokom tempe, ale prevažne medzi vápno.Obom tímom chýbala presnejšia finálna prihrávka.

Už sa zdalo, že sa Příbram nadýchne k záverečnému náporu, Jablonec jej však k tomu nedal šancu. Štvrťhodiny pred koncom totiž krátko po svojom príchode na ihrisko poslal pred bránku ideálny center na hlavu druhej posily z Plzne Wagnera a ten dokonale umiestnenou hlavičkou poistil výhru. Presadil sa tak proti klubu, ktorého je odchovancom.

Příbram už len stihla znížiť, keď striedajúci Brandner prvým dotykom s loptou posadil loptu na hlavu Bednářa. Viac už domáci nestihli a prvýkrát pod trénerom Pavlom Tobiášom prehrali doma po 11 zápasoch. Práve Jablonec bol posledný, kto v Příbrami vyhral, ​​vtedy to stálo miesto trénera Čuhel.

"Každá séria raz končí.Ale zatiaľ čo minulé domáce stretnutie s Jabloncom to bol hon mačky s myšou, dnes sme mu boli v útoku vyrovnaným súperom. Mrzí ma, že sme prehrali prvý zápas doma, ale Jablonec potvrdil to, čo sme očakával. Počkal na naše chyby a trestal, bet365 "poznamenal Příbramský tréner Pavel Tobiáš.

" My mali přímák a vzápätí sme dostali gól, keď dvaja hráči nedohrali protihráča. Potom nevydarený odkop a ďalší gól. Hráči sa ale zdv ihli, bojovali, smerom dopredu sme nezaostávali za súperom. Dať Jablonci dva góly by malo stačiť na remízu, musíme zlepšiť defenzívu a zloženie obrany. "

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése