2017. július 20., csütörtök

Víťaz Wimbledonu? Murray, zhodli sa experti. Porazí Federera aj Djokoviča

Najprv svetová jednotka Novak Djokovič nastúpi proti prekvapeniu turnaja Richard Gasquet, potom legendárny Roger Federer vyzve domáceho miláčika Andyho Murrayho.

Bude to v All England Clube veľký semifinálový piatok. Ako dopadne? V ankete iDNES.cz zodpovedali tri tenisové osobnosti.

Tim Henman, bývalý štvrtý hráč sveta

"Myslím, že Djokovič vyhrá. A druhé semifinále? To bude zaujímavé. Bezchybné pre celý turnaj. Obaja hrajú skvele. Obaja majú radi miestne prostredie. Federer podáva moc dobre, stratil na turnaji len raz servis. Skvele triafa forhend. Má skúsenosti a mimoriadnu motiváciu vyhrať ďalšie grandslam.

Ale Murray returnuje lepšie ako ktokoľvek iný, s kým doteraz hral.Myslím si, že bude rozhodovať, kto bude mať viac šancí na brejkbal a ako ich bude využívať. Keby som si musel vybrať víťaza, tak poviem Murrayho. A verím, že víťaz zápasu Murrayho s Federerom vyhrá celý turnaj. "

Jana Novotná, víťazka Wimbledonu 1998

"Myslím si, že prvý semifinále vyhrá bet 365 Djokovič. Bude bet365 rád, že hrá proti Gasquetovi a nie proti Wawrinka. A Murray podľa mňa porazí Federera. Murray je na tom veľmi dobre fyzicky, psychicky. Myslím si, že pre Rogera to bude veľmi ťažké.

A je možné, že to Murray vyhrá celé. Ale človek nikdy nevie. Na Roland Garros všetci hovorili, že Djokovič hrá neuveriteľne a nemôže prehrať - a rovnako prehral.Nikdy neviete, záleží, ako č lovek hrá v ten daný deň. Ale bude to pekné, veľmi sa na to teším. "

Patrick McEnroe, bývalý daviscupový kapitán USA < / h3>

"Prvá semifinále vyhrá Djokovič, myslím, že celkom bez problémov. A druhé? Na začiatku turnaja som hovoril, že Murray vyhrá celý turnaj, tak pri tom ostanem. Príde mi, že od základnej čiary je teraz trochu bet365 mobil lepší ako Roger. Ale ten tu hrá taky skvele, výborne podáva.

Prečo si myslím, že Murray prípadne porazí vo finále aj Djokoviča? Jeho hra je na tráve trochu bet365 bonus flexibilnejší. Iste, aj Djokovič hrá skvele, dvakrát už to tu celé vyhral. Nebude ľahké ho poraziť, nech už bude vo finále ktokoľvek.Ale Murray má trochu lepš iu čop, jeho pohyb na tráve je o niečo lepší, lepšie nabieha na sieť, hrá agresívnejšie. Mauresmová ho naučila hrať do bekhendu, Björkman mu zase pomohol s return.


Vyhrať môže pochopiteľne ktokoľvek z trojice Murray, Federer, Djokovič. "

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése