2017. április 11., kedd

Chip Kelly nie je jedno, čo si myslíte

Keď bol LeSean McCoy obchoduje z Philadelphie do Buffala v marci, povedal jeho bývalého trénera, že "vzťah nikdy nebol veľký. Vidíte, ako rýchlo sa zbavil všetkých dobrých hráčov. Najmä všetky dobré čierne hráča. Zbavil z nich najrýchlejší. "Usvedčujúce slová, ktoré stanovuje okrem talk, že tréner Eagles nechával závod ovplyvniť jeho rozhodovanie.

Ešte pred pár týždňami, Pittsburgh Steelers cornerback Brandon Boykin vyvrátil, že Kelly bol rasista, ale tvrdil, počas jeho času ako orlica, že "boli časy, keď [Kelly] jednoducho nemal hovoriť s ľuďmi. Tie by ísť chodbou, nebol by vám niečo hovorí. "

tri citácie, ale ktorý z nich má najväč ší spoľahlivosť?Je nemožné, aby držať svoje stanovisko k Chip Kelly, ktorý pôsobí v rámci niekoľkých funkcií v priebehu svojej doby. V jednej chvíli je vŕtanie hráčov, využitím koučovacie zručnosti správal pod Billom Bowes na University of New Hampshire. Budúci on je obvinený z rasizmu, údajne schopný riadiť kultúru, ktorá obklopuje NFL hráči po divoko úspešné a ešte kontroverzný vlády v Oregone.

Ale ako si utvoriť názor človeka, nie jeden, nikto, môže chcieť pochopiť, ak nie ste v jeho veľmi malé a lojálneho vnútorného kruhu? Títo priatelia sú bývalí tréneri, a oni mu porozumieť.. Ak sa chcete pozrieť na to, ako sa dostal k tomuto bodu, môže nám pomôcť

Na strednej škole hral Kelly tri športy; quarterback, ktorý sa stal bezpečnosť vo futbale, tvrdo kontrolovať vpred v hokeji a časť trate tímu rekordný v relé. Jeho robustné žalúdok, že mechy pod tribúnu môže upútať tvoju pozor nosť ako prvý, ale tvarovaná svaly nôh dbať na dôkaz, že bol kedysi ježili športovec.Kelly miluje cvičisku, prácu day-to-day so svojimi chlapcami, a to natoľko, že sa bežne kopy a pohybuje sa nepohodlne pri tlačových konferenciách snímaní stráca drahocenný čas výučby.

vychovaný v New Hampshire , známy výstižne ako žula stať sa zúčastnil Manchester Central High, rozmanité, vnútorný-mesto škola, kde môžu teraz byť vypočutý 30 rôznych jazykoch.Kto by si myslel, že s niektorými s otázkou, či alebo nie on je rasista - a ako môže Kelly možné dúfať, že odpoveď na túto otázku úspešne? - že bude v sieni slávy na škole ešte rozmanitejšie ako futbalové ihrisko

Niet pochýb o tom, že rast Kellyho ako muž a vytvorenie svojho vnútorného kruhu? - on môže mať k dokonalosti Robert de Niro je, kruh Trust 'rokov pred hollywoodska hviezda robil v Zoznámte sa s rodičmi - prišlo počas a po škole.Kelly hr al quarterback a bezpečnosti v New Hampshire, ktoré nemajú standout kariéru mierne povedané

povedal tréner Bowes :. "Nebol príliš veľký, a nemal mať vynikajúcu rýchlosť, ktorá vám ' d si prial, aby s mužom svoje obmedzené výšky. "legendárny tréner údajne presunutý Kelly obranné chrbát, a on nikdy začal koľaj hru. Ale tiež povedal Kelly, "bol to tvrdý chlapec, a on by udrel vás." Kelly je vytrvalé štúdium na scenáre a hodiny poškodia fóliu stačilo Bowes, aby ho najať ako asistent trénera dole na ceste, a teda budúce tréner NFL a kamarát na celý život sa narodil.

Kelly, takmer komicky, absolvoval šesť rokov potom, čo jeho hracie dni boli u konca.Jeho Bachelor of Science v telesnej výchove bola dokončená v roku 1990 a je to jedna z vecí, ktorú vyhľadáva pri výbere hráčov; v prípade, že absolvoval, to znamená, že majú schopnosť dokončiť úlohu. A Kelly má mnoho úloh pre svojich hráčov.

< p> Po krátkodobej koučovanie role v Kolumbii a Johns Hopkins, Kelly pokračoval jeho vedením za Bowes v UNH v roku 1992 a v rokoch 1994 a 2006, predtým, než sa stal ofenzívny koordinátor a dedič zjavný pre Mike Bellotti v Oregone.

"Big Balls Chip" bola vytvarovaná na severozápade, vyšľachtená z jeho ochota ísť na to na štvrtú dole a pravidelne ísť na dva body po dosiahnutí koncovej zóne.Môžeme len predpokladať, že je úloha Tim Tebow sa očakáva, že vykonávať keď je konečný zoznam tento rok v lete. Tebow experiment a ďalšie nekonvenčné rozhodnutia nie sú slepé hazard; Naopak všetky drzý herných hovorov Kellyho vychádzajú z neho, že je vypočítaná riziko príjemcu. Marcus Mariot, minuloročný víťaz Heisman Trophy, nezačal hru až do jeho posledného ročníka na strednej škole, ale podľa Jasona Vondersmith portlandského Tribune to nezastavilo Kelly ho ponúka štipendium, než sa dokonca hral od prvého okamihu. K ellyho Ducks boli vzrušujúce sledovať v dôsledku tejto filozofie; ako je počet hodín na filmovom štúdiu vám povie, nič bolo rozhodnuté bez extrémneho a dôkladného výskumu.Kelly je otvorený aj pre nového dohovoru, aj keď vezmeme nápady z dobrovoľník ženy je Softbal tréner, ktorý vynašiel signalizačný systém. Na UNH pozval hráčov navrhnúť alebo vytvoriť nové hry, úplne novú verziu voľnej nohe. Ukončil svoju kariéru v Oregone s 46-7 záznam, končiť 3-2 v miske hrách, zatiaľ čo vedúci Ducks na BCS hier vo všetkých štyroch svojich sezón tam. Vyhrávať Pac-10 Coach of the Year v roku 2009 a '10, ten chlap naplno vie, ako vyhrať.

51-ročný by nemal byť sám bez diskusie a po vstupe Eagles v 2013 Oregon čelili NCAA sankcie za porušenie regrutovanie.V roku 2010 škola zaplatil muž z Texasu menovaný Willie Lyles dať kačice "vnútorné informácie" ", a neúspech Kellyho do školy program správne znamenalo, že bude m usieť ukázať, že sa obrátil veci okolo, než bude môcť vykonávať žiadnu koľaj trénerskú prácu počas 18 mesiacov

nie je pochýb o tom v túto chvíľu existujú otázky. to Kelly povedať, dovidenia 'Vo chvíli, keď vedel o obvineniach a NFL prišiel volá? No, no. On predtým odmietal prácu pracovať s dnes už divízie rival Tom Coughlin a obri ako, riadenia kvality 'asistenta, ale napriek obrovskému prudkému nárastu miezd, ktoré ponúka, že chce pracovať priamo s hráčmi, a tak ju odmietal [Hovoril hlava trénovať pracovných miest s Tampa Bay v roku 2012 a Clevelande a Philadelphia nasledujúci rok, ale žiadny z nich odvolal a vyzeralo to, ako by bol kačica v dohľadnej. Nejako, a to je istý, či to boli peniaze alebo personálne zodpovednosť, ktorá ho presvedčila, ale Kelly skončil v Philly.

Po skromných začiatkov dvoch sezónach 10-6 a 0-1 záznam v playoffs s Eagles začal svoju profesijnú panovania, jeho humor, lie� �ba hráčov a nuáns prijali prednosť.Muž, ktorý sa stará ani za mak o hmotných statkov - jeho chladnička plná Coca-Cola Light a zmraziť Pops - a podľa SI Peter Kráľ ľudí, ktorí boli okolo neho najviac sa priznať svoje dvere, je väčšinou otvorený, zatiaľ čo Andy Reid dvere kancelárie sa väčšinou zatvorené ', sa iste cíti frustrovaní, že nemôže byť 100% čestný o tom, ako sa cíti na niektoré z postojov ľudí prijatých k nemu.


Ale ako Phil Jackson hovorieval, ak máte chcú byť páčilo, nedostanú do koučovania.

Je to Kellyho tím teraz, ale rozhodnutie formovať súpisku v jeho osobnosti a presvedčenie spôsobili väčšinu okolitého hluku.On iste rozhodol hazard - a bez rizika - na zdravie Sam Bradford, dumping Nick Foles pre quarterback, ktorý má obrovský potenciál, ale nemôž e zostať na ihrisku. LeSean McCoy je preč a DeMarco Murray a Ryan Mathews prišli dovnútra, a Nickelback Brandon Boykin bol vymenený, ktoré vyvolalo pripomienky vyššie.

Nie, že by mal mať k obrane rasistické obvinenia, jeho hráč transakcie hovoriť samy o sebe dokázať, že zjavne nie je. Vymenil bielu quarterback na bielom quarterback. Pustil dvoch bielych veteránov pochodzkar v Todd Herremans a Evan Mathis. Konal afroamerického chrbát, ktorý nemal štýl behu že Kelly rád. Oba prídavky uvedené v beží späť je Afroameričan.Jeho prvý päť návrhov voľby s Eagles bol celý čierny. A ak budete ešte potrebovať presvedčivé, jeho najlepší šesť prírastky z iných tímov v voľnými boli všetci Afroameričania :. Byron Maxwell Mathews, Murray, EJ Biggers, Brad Jones a Walter Thurmond

Budeme ďalej ?

Je to trvá celý život lojality a futbalového hodnosť byť blízky dôverník trénera. Je to škoda, že je tak ť ažké, aby sa stala jeho súčasťou, alebo dokonca pravidelne pokryť tím. Kelly bude vždy dať tie naozaj miluje a médií, je bonmot alebo dva.Slávny príklad je, keď sa reportér spýtal, či Kelly vedel, kto by začal v centre by mohlo pomôcť zostávajúcich hráčov v hlúčiku, len aby povedal sucho: "Nemáme schúliť". Ďalej jeden up

Kelly vie, čo ste chcel opýtať. To je dôvod, prečo sa pravidelne priťahuje výraz pred otázkou je kompletný. On je, dôvod, prečo človek '; vždy pýtať, vždy sondovania, a keď nepozná riešenie pôjde a nájsť. Samozrejme, že vie, čo médiá opýtať, bežal cez to sám dní predtým.Ak ide o svoj tím a môže mať vplyv na presadenie, viete Kelly pripravila seba a všetci stavky na Betclic okolo neho.

Môže mať problémy s niektorými hráčmi, a ak je jeho postoj je, že sa mu nechce hovoriť na vás, či nemá vás vedieť, že bude zrejm e mať svoje hrbole na ceste NFL. Keby sa ovláda výkon tam, kde uzná za vhodné a dokončí obchody, aby sa sám cítim všemocný, potom áno, to je veľký problém. Ale iba výsledky obháji Chip Way.

Pri dotyku na Bradford znova roztrhol jeho ACL druhýkrát pred rokom v preseason hre.Bývalý No1 pick je späť na pole a potom, čo hral bedminton, bez toho, aby sieť na podporu jeho rehabilitáciu - ak ste vo fáze obnovy, pop dole do miestneho centra teraz - keď je späť v plnej kondícii a nebudú nosiť jeho ortézy v tejto sezóne. To nezastavilo koleno trhá skôr, a dúfa, že tento prístup pomôže v jeho novom štartovom mieste.

S hnevu nových doplnkov a všetkého hluku mimo kempu, to je jasné Kelly je tréner pod najväčším tlakom mimo Jim Tomsula tejto sezóne.

Fond literatúry a histórie, Kelly chcieť pripomínať, jedného zo slávnejších citácií vychádzajúcich z mesta bratskej lásky.Bývalý Phillies tretí ba seman Mike Schmidt, ktorý hral 18 sezón v meste, kedysi povedal: "Philadelphia je jediné mesto, kde môžete zažiť vzrušenie z víťazstva, potom prichádza na rad čítanie o tom druhý deň"

< p> v tomto zmysle, možno, že nemôže vyhrať v oboch smeroch. Ale ako povedal Kelly, že nie je jedno, čo si myslíte. Ak nemôže to urobiť svojou cestou, nebude to vôbec.

Betclic-Podrobnosti tu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése