2017. április 14., péntek

Jonah Lomu: srdečné pocty zalejeme z celého sveta

To hovorí všetko o vplyve vykonanej Jonah Lomu, že športový svet, a nie len to ragby, truchlil nad smrťou pri 40 ° C bývalého Nového Zélandu krídle, ktorý bojoval s ochorením obličiek po väčšinu svojej 15-ročnej career.Jonah Lomu nekrológ viac

Lomu zomrel vo svojom dome v Aucklande od srdcovej zástavy 24 hodín po návrate z Dubaja, kde sa vzal rodinnú dovolenku, že bol jedným zo svetového pohára veľvyslancov Nového Zélandu v Anglicka.Hráč, ktorý prijal Svetový pohár 1995 útokom ako 20-ročných generovaných pocty z celej globe.Jonah Lomu: naozajstný veľký, ktorý prekročil svoje športu vo forme Muhammada Aliho | Robert Kitson Viac

"Tak smutné poču ť správy o tejto úžasnej obra," povedal bývalý anglický futbalový kapitán David Beckham, "športové hrdina a jeden z najlepších ľudí, ktoré ste mohli niekedy chcú stretnúť. Kredit sa do svojej krajiny, jeho rodine a športu, ktorý sa vášnivo hral. Jonáš, budete chýbať "Jonah Lomu vystupoval od začiatku Red Rum v oblasti povrchových poníkov. | Phil Kingsley-Jones Viac

Austrália test krikete Usman Khawaja tweeted: "Veľmi smutná správa o Jonah Lomu.Bol to jediný dôvod, prečo som sledoval, rugby odbor ako dieťa. Čo je to dedičstvo, ktoré zanechal. "

Rad ligových klubov rugby v Austrálii zverejnené pocty k Lomu, vrátane Manly Sea Eagles. "Naše myšlienky a modlitby k rodine zosnulého Jonah Lomu. Aký úžasný športovec.Odpočívaj v pokoji. "

V ragby, hráči hovoril o športovca, ktorý obnovoval šport, ale ktorí nemali obetovať svoju pokoru k sláve. "Myslím, že čudovať ľuďom, ako skromný a tichý bol, keď sa dostali vidieť skutočnú Jonáša, pretože na ihrisku bol taký sila prírody," povedal bývalý New Zealand lietať pol Andrew Mehrtens.

"bol to prvý globálny superstar Rugby: ľudia začali hovoriť o Jonah Lomu pravdepodobne prinajmenšom rovnako ako oni hovorili o všetci černosi. Spomínam si, ísť na McDonald - každý by bol s otvorenými ústami, ľudia by sa pozerať na neho s vyvalenými očami.Budem sedieť vedľa seba zvieranie v domnení, že som vedľa Micka Jaggera alebo niečo podobné "

Prvý All Blacks kapitán povedal Sean Fitzpatrick:" Bol to kultový a gentleman. Bol to absolútny legenda hry, jeho prvú globálnu superstar. Postavil svet vystúpiť na majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike 1995, viac ako 19st, 6 stôp 5 palcov, ktorý by mohol bežať 100 metrov v 10.5sec. Obrana nevidel nič podobné mu predtým. "

England stranu pred 20 rokmi by sa povedať, veru, že.Lomu strelil prvý zo svojich štyroch pokusov proti nim v semifinále v Kapskom Meste pomocou Mike živo ako dverné rohož bez pretrvávajúce cez utrel si nohy. "Stále vinu Will Carling," povedal Catt. "On členky poklepal ho a Jonah je potom potkýnal smerom ku mne, skôr než vzpriamenom postoji. Ako vy vo svojich nedostatočne 10 dní dostanete vaše nohy blízko a budete riadiť svoje útočníka. Bohužiaľ, ďalšia vec, ktorú si spomínam sa otočil vidieť Jonah bodovania skúsiť.Ležím na podlahe a Robin Brooke prišla ku mne, ma udrel cez tvár a povedal:,. Mate, to je len začiatok toho 'Každý vedel, kto je Mike Catt bol neskôr, ale zo všetkých zlých dôvodov "

Northampton centrum George Pisi debutoval ako 20-ročný na North Harbor, keď Lomu bol v provincii. "Jonáš bol len najpokornejší človek a naozaj vzal mladé chlapcov pod svoje krídla," povedal. "Možno nebol na jeho vrchole a potom aj on sa vracal zo svojej choroby, ale on bol ešte chlapec down-na-zemi, ž e každý rešpektovaný."

Nový Zéland stratil finále 1995 Svetový pohár sa Južná Afrika v predĺžení potom, čo Springboks zastavil Lomu naberá na obrátkach. "Ťažko písať s očami plnými sĺz na moje oko tracker," tweeted ich skrumáž pol ten deň, Joost van der Westhuizen, ktorý má ochorenie motorického neurónu. "Ďakujem ti za všetko Jonáša.RIP môj drahý priateľovi. "

Cardiff Blues bude držať minútu potlesk na počesť Lomu, svojho bývalého hráča, pri štvrtkovom European Challenge Cup domáce kravatu s Harlequins.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése