2017. április 13., csütörtök

Rugby World Cup 2015: Argentína nájsť formu od trénera a súťaže

Po 40 minútach Argentínska šrotem, tradične vybraná zbraň, nevyhral loptu. V skutočnosti boli penalizované pri každom z prvých troch kusov. Pre stranu, ktorá považuje šrot za akúsi umeleckú formu, bolo prerušenie tlačou a strčenia takmer nepopierateľné. Marcos Ayerza z Leicesteru, ktorý mnohí považovali za najlepšiu loosehead v okolí, bol zapískaný Kedysi JP Doyle, zatiaľ čo Tetaz Chaparro dvakrát dokončil nos v tráve Gloucester. Pridajte úplné vypnutie argentínskeho jediného pokusu o lineout disk a veci vyzerali bezúhonne pre tím s históriou používania ich forwardov na jarné preteky Svetového pohára. Prečo zmena?Pravdepodobne zmes trénera a súťaže.

Kapitán Agustín Creevy, má len málo pochybností, ktorým dostatok kreditu pri dverách svojho trénera za posledné dva roky, Daniel Hourcade, muža, ktorý mal len stručné hráčskej kariéry, ale znížiť svoje medzinárodné trénerské zuby na sedmičky. Je to vidieť.

"Myslím, že sme ukázali, čo nás Daniel Hourcade povedal v priebehu týždňa [pred hrou] a myslím, že sme odviedli dobrú prácu," povedal Creevy, ktorý donedávna hral jeho rugby v Worcester , "Hrali sme dobre a mali srandu a to je dôvod, prečo máme toľko bodov."

Hourcade videl Georgia vyhrať ako odmena za tvrdú prácu na tréningovom ihrisku. "Budete mať, keď chcete niečo a vy si to.Tento tím sa vždy snaží robiť to, čo urobil v tréningu a my sme, že proti Gruzínsku.Vylepšili sme dostať rýchly loptu do vráťme príležitostí a je to teraz prináša svoje ovocie. "

Je ale tiež celkom zrejmé, že Argentína, a najmä hráčov, ako fly-polov icu Nicolás Sánchez, sú tiež ťaží z stále viac vystavené konkurencii proti trom stranám pravidelne v hornej časti medzinárodného hierarchiu, s viac prísť ako Argentína v súčasnosti formovanie svoje vlastné Super Rugby povolenia.

v tejto sezóne zdolali Južná Afrika v Durbane zdvihnúť sa zo spodnej časti majstrovstiev v ragby - južnej pologule je Six Nations - a mnohí z tých, ako Creevy, ktorí robili ich živobytie v Európe, sa vracia domov k hre Super Rugby - Austrálie, južnej Afriky a Nového Zélandu víťazov cup

Najnovšie vstúpiť Juan Martín Hernández, v súčasnosti hrá svoj tretí svetový pohár -. minul 2011 so zranením a bude chýbať Tonga hru aj s poškodeným nevráti - ktorý sa po 12 rokoch v Európe, hovorí, že m ove je ne-jasné.

"Ja ani nemusel premýšľať o tom" povedal muž prezývaný El Mago (The Magician) po virtuózna displejov na Svetovom pohári v roku 2007. "Bol som presvedčený, že som chcel byť súčasťou toho, čo sa blíži.Vzhľadom k tomu, ponuka dorazila, som ani o tom premýšľal, nemal som žiadne pochybnosti, "

A potom, čo Unibet-Bonus ihneď po registrácii minulý týždeň v Gloucesteri nie je pochýb o tom, že Pumas bude mať svoje nové all-súdne hry.


- fyzikálna up vpredu, samozrejme, ale ambície v chrbte, rovnako - s nimi. "Náš tím bude hrať tak, ako to vie," uviedol Hernández. "Tento turnaj, ktorý je pre nás nové, pomôže tím zrieť a budovať dôveru. Budeme prísť na vyššou intenzitou, s hrami doma i vonku, oveľa viac než v šampionáte ragby, a to bude skvelé vidieť, ako ďaleko to môže trvať argentínskych hráčov. "

Nebo vie, čo možno očakávať v roku 2019 v Japonsku.

Unibet-Registrácia s bonusom tu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése